fbpx

Help, ik kan niet kiezen!

Leer makkelijker keuzes te maken

Over ons

In onze dagelijkse coachingspraktijk komen wij beiden regelmatig mensen tegen die moeite hebben met het maken van keuzes. Soms is dat zelfs zo erg dat het het leven van onze klanten compleet bepaalt. Leuk is dat zeker niet, maar met de toenemende keuzemogelijkheden en -vrijheden is het ook niet zo verwonderlijk. 

Om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen die kampen met dit probleem hebben we dit programma ontwikkeld. Wij bieden hierin verschillende producten en diensten aan, zodat wij iedereen in zijn of haar behoeften kunnen ondersteunen om makkelijker, sneller en beter keuzes te maken. Wij wensen namelijk iedereen een keuzestress-vrij leven toe.

Keuzes maken - deuren

Onze achtergrond

Vanuit hele verschillende achtergronden zijn Mirjam en Raoul enkele jaren geleden in aanraking gekomen met NeuroLinguïstisch Programmeren (NLP). Daar hebben zij elkaar ook leren kennen. Beiden hebben zowel de Practitioner en de Master opleiding NLP gevolgd. Van daaruit zijn ze allebei op hun eigen wijze aan de slag gegaan met het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Maatwerk coaching

Naast het ‘Help, ik kan niet kiezen!’ programma kan je bij Mirjam en Raoul ook terecht voor maatwerk. Ieder heeft zijn eigen expertise. Wil je weten wat zij kunnen beiden en wie jou het beste kan helpen? Kijk dan even op de links hieronder of neem gewoon even contact op. Ze bespreken graag alle mogelijkheden.

Mirjam in blauw zwarte achtergrond

Mirjam van Galen

Coach & Mede-oprichter

Mirjam is burn-outcoach, NLP-deskundige en trainer op het gebied van gedrag en communicatie. Niets intrigeert haar meer dan de gedachtespinsels en emoties van de mens. In haar werk maakt zij gebruik van technieken en kennis uit de coaching, de communicatie en het creatief schrijven. Binnen de combinatie van deze achtergronden stemt zij af op wat jij nodig hebt, waardoor jij kunt leven en werken vanuit kracht en vitaliteit. Mirjam gelooft onvoorwaardelijk in het potentieel van ieder mens en gunt het iedereen om dat potentieel volledig te benutten. Haar doel is om het leven van mensen weer de betekenis te geven die het waard is. In haar eigen leven blijft Mirjam ook graag groeien, zowel in haar persoonlijke ontwikkeling als in haar werk. Zij houdt ervan nieuwe uithoeken van de wereld te ontdekken, sport graag en kan genieten van een wijntje op een zonnig terras.

Raoul Rossou

Coach & Mede-oprichter

Raoul heeft een achtergrond in Industrial Design Engineering en Bedrijfskunde. Als rode draad door zijn carrière lopen productontwikkeling en innovatie. Na een persoonlijk ontwikkeltraject is hij zich steeds meer gaan richten op sociale innovatie, de mensenkant van innovatie. Begin 2014 heeft hij ‘De Groeicoach’ opgericht om heel doelgericht, vanuit zijn eigen visie en drive ondernemers en organisaties te helpen bij groei, met als motto: persoonlijke groei voor zakelijk resultaat. Raoul gelooft in ‘een leven lang leren’ net als dat hij gelooft in een leven lang groeien. Na zijn eigen persoonlijke ontwikkeltraject is hij zich gaan verdiepen in NLP en andere coaching en personal development methodieken. In zijn vrije tijd doet Raoul veel aan sport. Ook springt hij af en toe (met een parachute) uit het vliegtuig of is onder water te vinden met een zuurstoffles op zijn rug. Verder houdt hij van lekker eten en drinken en geniet hij gewoon zo veel mogelijk van het leven. 

Schuiven naar boven