fbpx

Help, ik kan niet kiezen!

Leer makkelijker keuzes te maken

Twee programma’s

Wissels - keuzes - programma

‘Help, ik kan niet kiezen!’ bestaat uit twee programma’s: een online programma en een live Masterclass. Ieder programma heeft zijn eigen kenmerken en eigen manier van leren, waardoor jij kunt kiezen (!) wat het beste bij jou past. Als je wilt overleggen over welke het meest geschikt voor jou is, dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Online programma ‘Help, ik kan niet kiezen!’

In het online programma ‘Help, ik kan niet kiezen!’ geven we jou inzichten in jouw doen, denken en zijn, zodat jij makkelijker keuzes leert maken die bij jou passen.

“Dit online programma heeft mij een aantal mooie oefeningen opgeleverd. Die zorgen ervoor dat ik steeds bewuster en meer op gevoel de optie kies die bij mij past.”

          – Karin, deelneemster online programma ‘Help, ik kan niet kiezen!’ juni 2017 –

Wat gaan we doen?

Het online programma start de eerstvolgende maandag na je aanmelding. Gedurende vier weken ontvang je drie keer per week een e-mail van ons. In deze e-mails staan onder andere oefeningen, informatie en inspirerende video’s. Alle onderdelen kan je hierdoor toepassen waar en wanneer het jou uitkomt. Ook hebben we een besloten Facebookgroep voor de deelnemers van het online programma. Dit biedt de gelegenheid om ervaringen te delen, vragen te stellen aan de coaches en andere deelnemers en om elkaar te helpen.

Direct aanmelden? Klik hier.

Masterclass ‘Help, ik kan niet kiezen!’

In deze interactieve Masterclass gaan we gedurende een dag informatief en praktijkgericht aan het werk om jou te helpen direct makkelijker keuzes te leren maken.

“De Masterclass ‘Help, ik kan niet kiezen!’ is helder opgebouwd, nuttig en inspirerend.  We werkten in de training van het kweken van meer zelfvertrouwen toe naar het daadwerkelijk maken en doorvoeren van keuzes. Het heeft mij meer vertrouwen, geloof en hoop gegeven.”

          – Diana, deelneemster Masterclass ‘Help, ik kan niet kiezen!’ februari 2018 –

Wat gaan we doen?

Een dag lang gaan we met elkaar aan de slag aan de hand van vier thema’s: voelen, angst, inzichten, doen. Per thema behandelen we  zowel de theorie als de praktijk. Wij zorgen er hierdoor voor dat je het geleerde direct kunt toepassen. Tijdens de Masterclass is er uiteraard ook ruimte om je eigen vraagstukken in te brengen.

De eerstvolgende live Masterclass zal begin 2022 plaatsvinden. Stuur ons een mailtje als je op de hoogte gehouden wilt worden, volg ons op Facebook of hou de site in de gaten voor de meest actuele informatie.

Schuiven naar boven